Uncategorized

3 patarimai, kaip efektyviai išnaudoti Ecofleet sistemą

Ar žinote, kaip vienam darbuotojui iš karto priskirti daugiau nei vieną užduotį? Arba kaip pakeisti skirtingų langų dydį darbalaukyje? Jei ne, šis pranešimas skirtas jums – skaitykite keletą patarimų, kaip efektyviai naudoti Ecofleet sistemą.

1. Kaip vienu kartu priskirti kelias užduotis prie vieno vairuotojo?

Užduotys gali būti paskirstytos tarp vairuotojų labai paprastai – jas „velkant“. Kai kurie klientai klausia, kaip jie galėtų iš karto kelias užduotis priskirti tam pačiam vairuotojui. Jums nereikia „vilkti“ užduočių po vieną. Spauskite Shift mygtuką, tuo pat metu kairiuoju pelės klavišu pažymėkite reikalingas užduotis ir „vilkite“ jas visas vienu metu prie vairuotojo. Kitas variantas yra pažymėti reikalingas užduotis tuo pačiu būdu, bet ne „vilkti“ jas, o atidaryti meniu, paspaudžiant dešinį pelės klavišą ir pasirinkti funkciją „Priskirti užduotį asmeniui“.

2. Kaip nustatyti darbalaukio langų dydį?

Darbalaukio kampuose yra strėlės – jas paspaudę, galite paslėpti nereikalingus langus. Jei norite tiesiog pakeisti langų dydį, nustatykite pelės žymeklį lango kampe ir tempkite iki norimo dydžio.

3. Kaip pakeisti automobilio valstybinį numerį sistemoje?

Eikite į „Nustatymai“ ir skirtuke „Objektai“ galite pakeisti automobilio valstybinį numerį, kuro kortelės numerį, automobilio modelį, vairuotoją, darbo laiką ir pan.

Taip pat primename, kad jeigu iškilo klausimų, visada galite pasinaudoti vartotojo vadovu, kuris yra dešinėje įrankių juostos pusėje. Taip pat visus vartotojų vadovus galite rasti čia: manuals.ecofleet.ee.

Related Articles