Uncategorized

Nauja svetainė nuo sausio 21 dienos

Nuo sausio 21 dienos paleista mūsų naujoji interneto svetainė www.fleetcomplete.lt, mūsų dabartinė interneto svetainė www.ecofleet.lt taip pat nukreipta į www.fleetcomplete.lt. Interneto svetainės pasikeitimas yra susijęs su mūsų prekės ženklo pakeitimu. Nuo 2018-ųjų vasario mėnesio tapome Kanados įmonės Fleet Complete dalimi (plačiau galite perskaityti mūsų skelbtame spaudos pranešime ČIA), todėl keičiamas įmonės prekės ženklas. 

Naujajame puslapyje prisijungti prie Ecofleet aplinkos galite tuo pačiu vartotojo vardu ir slaptažodžiu, naudodami mygtuką Prisijunkite dešiniajame viršutiniame lango kampe:

Prisijunkite

Paspaudus mygtuką, bus atidarytas naujas langas, kuriame pirmą kartą jungiantis turėsite pasirinkti lietuvių kalbą bei įvesti savo elektroninio pašto adresą ir slaptažodį. Vėliau jus automatiškai nukreips į aplinką lietuvių kalba, taip pat galite išsaugoti savo prisijungimo duomenis naršyklės atmintyje vėlesniam naudojimui. Jei pamiršote slaptažodį, spustelėkite nuorodą “Pamiršote slaptažodį?”, įrašykite savo elektroninio pašto adresą, ir jums bus išsiųstas naujas slaptažodis.

Prisijungimo forma

Jei turėsite sunkumų prisijungiant, kreipkitės šiais kontaktais: servisas@ecofleet.com arba telefonu +370 5 205 99 55

Related Articles