Uncategorized

Daugiau nei automobilių sekimas – 3 priežastys, kodėl jūsų verslui reikia transporto parko valdymo sprendimo

Transporto parko valdymas yra svarbus verslui, tai padeda sklandžiai koordinuoti logistiką ir turimą turtą. Tačiau transporto parko valdymas yra daugiau nei automobilių sekimas. Tikimasi, kad modernūs transporto parko valdymo sprendimai padės valdyti įvairius procesus įmonėse ir patobulinti jų veiklos kompetenciją.  

Skaitykite toliau, kad suprastumėte, kas yra transporto parko valdymas ir kodėl tai naudinga transporto parkus valdančioms įmonėms.

Kas yra transporto parko valdymas?

Transporto parko valdymas yra programos ir technologijos, kurias verslas naudoja siekdamas optimaliai išnaudoti turimas transporto priemones. Fleet Complete turi platformą, sujungiančią jūsų mobilius darbuotojus, krovinius ir stacionarų turtą. 

Galutinis transporto parko valdymo tikslas yra optimizuoti veiksnius, darančius įtaką logistikos efektyvumui, tai yra:

  • Transporto priemonių būsenos stebėjimas;
  • Degalų ir eksploatacinių savybių efektyvumo išlaikymas;
  • Veiklos sąnaudų sumažinimas;
  • Teisės aktų laikymasis.

Be pilno transporto parko valdymo sprendimo, įmonės atlikdamos šias užduotis turi pasikliauti rankiniu darbu. Tai nėra tinkamas įmonės išteklių panaudojimas, nes vidutinėse ir didelėse įmonėse reikia aukšto lygio koordinavimo dėl verslo logistikos sudėtingumo.

Programinė įranga dirba tiksliau nei žmonės, o ilgalaikėje perspektyvoje ją naudoti yra ir ekonomiškiau. Kadangi transporto parko valdymo sprendimai supaprastina daugelį tiekimo grandinės procesų, įmonės gali priimti ir įvykdyti daugiau užsakymų, taip padidindamos savo pajamas.

Technologija, apjungianti automatiką ir sistemos mokymąsi dar labiau padidina darbo efektyvumą, nes darbuotojams sumažėja rankinio darbo. Šie privalumai yra tik dalis to, ką transporto parko valdymo sprendimas gali suteikti jūsų verslui.

Kaip transporto parkus turinčioms įmonėms gali padėti transporto parko valdymo sprendimas?

Įmonės gali sumažinti veiklos sąnaudas, kad padidintų savo pelną ir daugiau investuotų į transporto parką.

Verslui, ekonomiškumas yra pagrindinis dalykas, padedantis išlaikyti gerus finansinius rezultatus. Tai galioja ir transporto parko valdymui. Transporto parko valdymo sistemos sumažina sąnaudas, identifikuodamos neefektyvų degalų naudojimą ir netinkamą elgesį vairuojant įmonės automobilius.

Pasak Dainiaus Kerevičiaus, Fleet Complete Lietuva projektų vadovo, dažniausiu atveju, įmonės sutaupo bent 15 % pirmaisiais paslaugos naudojimo metais, ir po to kasmet mažiausiai bent po 7-8 %.

{{cta(’25ef07c7-1a94-454c-be36-3781f1ec660f’)}}{{cta(’21b50b70-c05e-4f76-b47d-95cefb3bdd25′)}}

 

Related Articles