Uncategorized

Per 97 dienas dviračiu aplink Baltijos jūrą

Kokios emocijos jus apimtų, jei tik per 97-ias dienas įveiktumėte 7000 kilometrų pakrante aplink Baltijos jūrą? Didelėje įmonėje dirbantis estas advokatas ir keliautojas Margus paliko visą savo darbą ir veiklą, siekdamas neįprastos dovanos Estijai jos valstybės šimtmečio proga. Jis nusprendė minti dviratį aplink Baltijos jūrą su Estijos vėliava ir gera nuotaika. Keliautojas išsikėlė tikslą įveikti atstumą per 100 dienų, ir jam tai pavyko per 97 dienas.

Kelionė prasidėjo Estijoje, kirto Rusiją, tada Suomiją, Švediją, Daniją, Vokietiją, Lenkiją, Lietuvą, Latviją, kol galiausiai finišavo gimtojoje šalyje. Ecofleet GPS stebėjimo įrenginys buvo nuolatinis keliautojo palydovas, fiksavęs visus aplankytus taškus ir leidęs draugams bei gerbėjams nuotoliniu būdu stebėti, kur realiu laiku yra Margus ir ką jis daro. Be to, sistema pateikė įdomios statistikos, pavyzdžiui, kiek kilometrų numynė dviratininkas, koks jo greitis, taip pat galimybę peržiūrėti įveiktus ruožus ir atvaizduoti visą animuotą maršrutą žemėlapyje.

Ilgiausias keliautojo dienos maršrutas buvo 140 km (Rusijoje), o didžiausias pasiektas greitis – 51 km/h. Savo dienoraštyje Margus aprašo, kaip kelionėje jis sutiko daugybę įdomių žmonių ir pamatė žavių gamtos vietų. Jis mėgavosi visa kelione, bet visų pirma – pabėgimu nuo kasdienio gyvenimo ir laisve vykti ten, kur traukia širdis. Sužinokite daugiau apie Margus nuotykius: https://www.rokkarmatkab.ee/

Mes žavimės drąsiais žmonėmis, kurie kovoja su tokiais iššūkiais, ir džiaugiamės, kad Ecofleet GPS paslauga buvo tikras kelionės partneris.

Related Articles