Uncategorized

5 būdai, kaip sumažinti transporto priemonių parko degalų sąnaudas

Šiandien kalbame apie taupymą. Mažesnės degalų sąnaudos ne tik reiškia didesnę naudą aplinkai, bet ir leidžia sutaupyti pinigų. Degalų sąnaudas galite sumažinti keliais būdais.

image-png-Sep-25-2020-09-59-11-80-AM

Atkreipkite dėmesį į toliau nurodytus penkis dalykus.

  1. Pirkite naujus automobilius. Pažangesnės technologijos beveik visada yra švaresnės ir efektyviau degalus paverčia energija. Nauji automobiliai ir sunkvežimiai ekonomiškiau naudoja degalus, yra saugesni ir patogesni. Tokiu būdu, atnaujindami savo transporto priemonių parką, ne tik sumažinsite jo degalų sąnaudas, bet ir padidinsite savo darbuotojų gerovę.
  2. Matuokite, kaip ekonomiškai vairuoja jūsų vairuotojai.Norėdami įsitikinti, kad kas nors gerėja, pirmiausia turite tai išmatuoti. Nežinant, kaip ekonomiškai vairuoja vienas ar kitas vairuotojas, neįmanoma įvertinti, ar situacija gerėja, ar prastėja. „Fleet Complete“ transporto priemonių parko valdymo programinė įranga, paremta GPS technologija, padeda išmatuoti vairuotojo vairavimo stilių, pavyzdžiui, pernelyg staigų greitėjimą, stabdymą ir aštrius posūkius, kurie paprastai lemia didesnes degalų sąnaudas. Sunkvežimių atveju galima išmatuoti degalų sąnaudas ir iš anksto nustatyti norimus papildomus parametrus.
    Eco sign on a steering wheel.
  3. Apdovanokite ekologiškai vairuojančius vairuotojus. Dabar vairavimą galite įvertinti, todėl atlyginkite geriausiems vairuotojams. Paverskite tai varžybomis. Sveikos varžybos suteikia smagumo ir galimybę didžiuotis: netrukus visi norės vairuoti ekonomiškiau ir aktyviai to sieks. Prizas, be teisės pasigirti, gali būti tam tikra pinigų suma arba papildomi laisvadieniai.
  4. Geriau suplanuokite keliones. Jei jūsų vairuotojams reikia atlikti kelias keliones per dieną, pavyzdžiui, aplankyti klientus ar pristatyti prekes, galite optimizuoti maršrutą. Pakeičiant kelionės paskirties vietų eiliškumą, galima sutaupyti dešimtis (ar net šimtus) kilometrų per dieną. Tai reiškia ne tik sutaupytus degalus ir pinigus, bet ir laiką.

    „Fleet Complete“ transporto priemonių parko valdymo sprendimas suteikia jums tokią galimybę. Užduočių seką galima optimizuoti vos palietus mygtuką: sistema randa maršrutą, kuriuo vykdami sugaišite mažiausiai laiko ir sunaudosite mažiausiai degalų, taip tiesiogiai sumažindami išlaidas. Kai planas bus parengtas, užduotis galėsite nusiųsti tiesiai į darbuotojo išmanųjį įrenginį.

  5. Važiuokite mažiau. Ši rekomendacija gali atrodyti pernelyg paprasta, bet ji iš tiesų svarbi. Pagalvokite apie savo keliones – ar jos visos būtinos? Koks jų rezultatas? Pavyzdžiui, ar verta važiuoti 200 kilometrų dėl mažo siuntinuko. Analogiškai, per dešimt trumpų kelionių galima sunaudoti daug degalų, ir to net nepastebėti. Nustatykite, kokie jūsų prekių pristatymo sprendimai yra ekonomiškiausi. Gal verta klientą pasikviesti į savo biurą? Taip sutaupysite degalų ir padidinsite našumą.

    Kaip matote, teigiamas poveikis degalų ekonomijai yra pokyčių procesas, per kurį vertinama situacija ir motyvuojami vairuotojai. Galite sutaupyti ne vieną dešimtį procentų to, kiek išleidžiate degalams.

    Mes siūlome pradėti naudoti žaliąjį vairavimą – užpildykite formą ir mes su Jumis susisieksime!



Related Articles