Uncategorized

Ecofleet pereina iš Flash į HTML5 – kokie pasikeitimai laukiaYour Blog Post Title Here…

Netrukus ženkliai pasikeis Ecofleet interneto aplikacija, pasikeitimai bus technologiniai bei vizualiniai! Sąsaja objektų modulio apačioje iš Flash bus pakeista į HTML5.Žemiau galite perskaityti, kodėl šis pakeitimas buvo reikalingas ir kokią naudą iš jo turės mūsų klientai.

Kodėl pereinama iš Flash į HTML5?

Šis pakeitimas buvo planuojamas jau kurį laiką, nes Flash jau paseno ir iš esmės yra nykstanti technologija. HTML5 padarys Ecofleet interneto aplikaciją šiuolaikiškesnę, saugesnę ir greitesnę. Kartu su technologijos pasikeitimu atsiranda ir vizualiniai patobulinimai – viskas išlieka pažįstama, tiesiog atsinaujino sąsajos vaizdavimas. Nesijaudinkite, visos funkcijos išlieka tos pačios, todėl jums nereikės mokytis kaip naudotis nauja sąsaja. Čia galite išbandyti naujos sąsajos demonstracinę versiją.

Kada bus įvykdyti pakeitimai?

Birželio pabaigoje visiems klientams automatiškai bus perjungta HTML5 sąsaja. HTML5 yra išvystyta, išbandyta ir paruošta jau dabar, tačiau norime skirti laiko, kad visi klientai būtų informuoti iš anksto, o mes atliktume paskutinius bandymus ir patobulinimus.

Senoji Flash sąsaja
Naujoji HTML5 sąsaja

Ar norite išbandyti beta versiją jau dabar?

Jeigu norite, galime įjungti jums HTML5 sąsają jau dabar, galėsite išbandyti ją vienas pirmųjų bei tapsite klientų komandos, bandančios beta versiją, dalimi. Norėdami, kad jums būtų įjungta nauja sąsaja, susisiekite su mūsų aptarnavimo (techninės pagalbos) komanda, paspausdami Pagalba mygtuką aplikacijoje arba parašydami elektroninį laišką adresu servisas@ecofleet.com.

Related Articles