Uncategorized

Ecofleet grupės plėtros planus įgyvendinti padės naujas vadovas

Pranešame apie naujo Ecofleet grupės vadovo Stephen Doran paskyrimą. Ecofleet grupė buvo įkurta 2013m., susijungus Autolog ir Oskando įmonėms, laikinai vadovo pareigas ėjo Indrek Jaaska, kuris tęs darbą kaip patarėjas. Nuo 2013m. Ecofleet plėtėsi ir tapo lyderė Skandinavijoje ir Baltijos šalyse. Bendrovė turi padalinius Danijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Ecofleet sprendimus naudoja daugiau nei 6000 organizacijų ir 60 000 transporto priemonių.

Stephen Doran sakė: „Aš labai džiaugiuosi galėdamas prisijungti prie Ecofleet šiuo bendrovei bei visam telematikos sektoriui puikiu metu. Tikiuosi vadovauti ilgalaikiam augimui mūsų regione bei už jo ribų. Ecofleet turi ypač pažangių ir lanksčių paslaugų pasiūlą ir puikus ryšius su klientais.“

Stephen Doran yra patyręs vadovas, puikiai išmanantis telematiką ir transporto parko valdymą. Dirbdamas Aviva bendrovėje Jungtinėje Karalystėje 2004m. jis sukūrė pirmą telematikos sprendimą draudimui. Paskui vadovavo Jungtinės Karalystės pavogtų automobilių suradimo ir transporto parko telematikos įmonei Tracker. Padėjęs įmonei sugrįžti prie augimo ir pelno, 2014m. vadovavo ją parduodant.

Jis turi patirties technologijų, draudimo, programinės įrangos verslo srityse, o paskutiniu metu dirbo telekomunikacijos įmonėje ir vadovavo nepagrindinių įmonės verslo sričių pardavimui.

Stephen gyveno ir dirbo Norvegijoje, Prancūzijoje, Šiaurės Amerikoje, Vokietijoje ir Jungtinėje Karalystėje. Jis dirbo Arqiva, Tracker, Direct Line Group, Aviva, Brio software, Thomas Cook, Apple Computer ir Singer įmonėse.

Tikimės, kad Stephen žinios ir patirtis padės įgyvendinti Ecofleet plėtros planus, teikiant ne tik transporto parko valdymo, bet ir kitas paslaugas, naudojant dideles šiuolaikinių technologijų galimybes. 

Related Articles