Uncategorized

„Ecofleet“ Lietuvoje apjungė įmonės ir prekės ženklo pavadinimą

Tarptautinė telemetrijos paslaugų bendrovė „Ecofleet“ pakeitė Lietuvoje valdomos UAB „Altas informacinės technologijos“ pavadinimą ir dabar veikia  „Ecofleet Lietuva“, UAB vardu.

Įkurta Estijoje, o dabar išaugusi į tarptautinę kompaniją, „Ecofleet“ susieja prekės ženklą su įmonės pavadinimu, siekdama aiškumo ir patogumo klientams.

„Ecofleet“ veikia daugiau nei 20-tyje šalių, mūsų programinės įrangos platforma kasdien naudojasi per 6000 klientų ir 60 000 transporto priemonių, vien per 2015 metus visos jos bendrai nuvažiavo apie 2 milijardus kilometrų”, – sako „Ecofleet“ pardavimų vadovas Lietuvoje Raimondas Laurelis. „Mūsų paslaugomis klientai naudojasi tiek vietiniu, tiek ir tarptautiniu mastu. Todėl labai svarbu, kad jie jaustųsi užtikrintai, nepriklausomai nuo šalies, kurioje juos aptarnaujame”.

Lietuvoje bendrovė „Altas informacinės technologijos“ pradėjo veiklą 2008 metais, po dvejų metų ji įgijo vietinio „Ecofleet“ prekybos atstovo statusą. 2014 metų rudenį bendrovė „Altas informacinės technologijos“ tapo „Ecofleet Group“ nare. Tarp bendrovės klientų – „TEO“, „G4S“, „Biovela“, „Omnitel“, „Baltic Master“ ir kitos įmonės.

„Ecofleet“ – tai tarptautinė programinės įrangos kompanija, teikianti GPS pagrindu veikiančius transporto kontrolės ir darbuotojų užduočių valdymo sprendimus. Pagrindinis “Ecofleet” dėmesys skiriamas klientų automobilių parko ir darbo procesų optimizavimui.

„Mums labai svarbu teikti geriausias paslaugas – skiriame ypatingą dėmesį techninio aptarnavimo komandai, kad klientai galėtų greitai gauti atsakymus į savo klausimus ir išspręsti savo problemas”, – pridūrė Raimondas Laurelis.

„Ecofleet“ siūlomos paslaugos – tai telekomunikacijų ir informacinių technologijų derinys. „Ecofleet“ sprendimai automatizuoja kasdienį automobilių parko valdymą, realiu laiku teikia klientui aiškias ataskaitas ir svarbiausius rodiklius, reikalingus optimizuojant veiklos sąnaudas.

Related Articles