Uncategorized

Geri partneriai papildo vienas kitą

Šiandien norime Jus supažindinti su mūsų gerais partneriais, kurie gali suteikti „Fleet Complete“ klientams papildomas paslaugas.

Šį kartą pristatome „FleetGuru“, kurie teikia centralizuotą informacinės sistemos platformą visam autoparkui.

Kristijonas Dunauskas, FleetGuru Lietuvos skyriaus vadovas, teigia, kad „Fleet Complete“ kartu su „FleetGuru“ gali pasiūlyti įmonėms visapusišką transporto priemonių parko sprendimą.

„Be „Fleet Complete“ siūlomo automobilių parko stebėjimo, svarbi parko valdymo dalis yra ir, pavyzdžiui, draudimai, techninės apžiūros ir patikros, garantijos ir lizingo limitai ir kt. Didelio automobilių parko valdymą lydi šimtai dokumentų, kurie pasiekia vadybininkus skirtingais kanalais (el. paštu, paslaugų teikėjo savitarnos aplinka, popieriniais dokumentais, atminties laikmenomis ir pan.), o norint sukurti visos informacijos suvestinę, dažniausiai naudojamos Excel lentelės, kurios turi būti užpildytos rankiniu būdu“.

„FleetGuru“ surenka visus su automobilių parku susijusius duomenis ir dokumentus vienoje platformoje ir primena, pavyzdžiui, kai konkrečiai transporto priemonei reikia keisti padangas ar konkrečiam vairuotojui atnaujinti vairuotojo pažymėjimą“, – pasakoja K. Dunauskas.

Jei naudodamiesi Fleet Complete programine įranga, galite priimti sprendimus, remdamiesi stebėjimo duomenimis, kad išnaudotumėte visą įmonės automobilių parko potencialą, taupytumėte išlaidas ir brangų laiką, tuo tarpu FleetGuru aplikacija vienoje vietoje patogiai tvarko visą automobilių parko informaciją – nuo draudimo iki lizingo sutarčių, ridos ir sąnaudų apskaitos, techninės priežiūros informacijos ir terminų iki tikslaus CO2 pėdsakų stebėjimo – automatiškai ir be popierizmo.

Related Articles