Uncategorized

Fleet Complete Growth 500 sąraše jau 10 metų iš eilės

Fleet Complete, globalus telemetrijos ir IoT sprendimų tiekėjas, ir toliau demonstruoja itin greitą augimą. Jau 10 metus iš eilės Fleet Complete džiaugiasi, būdamas tarp 500 sparčiausiai augančių bendrovių Kanadoje. 

“Mes Fleet Complete kompanijoje labai didžiuojamės būdami Growth 500 sąraše 10 metų iš eilės. Mūsų kompanija itin sparčiai augo praeitais metais, išplėsdama savo verslo ribas tiek Amerikoje, tiek Europoje. Šis pasiekimas atspindi mūsų produktų stiprumą ir mūsų žmonių pastangas dirbant organizacijoje. Labai laukiu ateinančių metų, kuomet paleisime savo naujus sprendimus Europos ir  tarptautinėse rinkose,” sako Tony Lourakis, Fleet Complete vykdantysis direktorius. 

Be to, pagal Berg Insights, Fleet Complete kompanija reitinguojama tarp 10 didžiausių transporto valdymo sprendimų tiekėjų Amerikoje bei toliau stiprina savo pozicijas Europos rinkose. Fleet Complete turi savo įmones Nyderlanduose, Belgijoje, Vokietijoje, Austrijoje bei neseniai įkūrė Skandinavijos bei Baltijos šalyse. Anksčiau šiais metais Fleet Complete įsigijo Danijos telemetrijos kompaniją Ecofleet, tokiu būdu pridėdama į savo portfolio 80 000 vartotojų ir užtikrindama tvirtą poziciją Šiaurės Europos ir Baltijos rinkose.

Kompanija šiuo metu turi 500 000 aktyvių vartotojų. Įkurta Kanadoje, Fleet Complete Kanados verslo Growth 500 saraše puikuojasi su 321 procentų apyvartos augimu per 5 metus.

Growth 500 tai įtakingiausias ir labiausiai vertinamas Kanados sąrašas, vertinantis Kanados verslo pasiekimus jau 30 metų. Reitinguodamas Kanados sparčiausiai augančias kompanijas pagal 5 metų apyvartos augimą, Growth 500 – prieš tai žinomas kaip PROFIT 500 – išskiria sėkmingiausiai augančius šalies verslus.

Fleet Complete profilį rasite specialiai parengtame Canadian Business spaudos pranešime, publikuotame Maclean’s žurnale ir internete CanadianBusiness.com arba Growth500.ca.

Daugiau informacijos:

David Prusinski

EVP, Sales and Marketing, Fleet Complete

david.prusinski@fleetcomplete.com

marketing@fleetcomplete.com

Apie Fleet Complete®

Fleet Complete® tai pirmaujanti pasaulinė IoT paslaugų kompaniją, kurios paslaugos yra efektyvaus automobilių transporto, turto bei mobilaus personalo valdymo sprendimai. Aptarnaudama virš 500 000 vartotojų ir virš 30 000 įmonių Kanadoje, JAV, Meksikoje, Australijoje, Nyderlanduose, Belgijoje, Liuksemburge, Austrijoje, Vokietijoje, Danijoje, Švedijoje, Suomijoje, Norvegijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje bendrovė išlaiko glaudžius bendradarbiavimo ir platinimo ryšius su tokiais partneriais kaip AT T Jungtinėse Amerikos Valstijose, TELUS Kanadoje, Telstra Australijoje ir Deutsche Telekom (T-Mobile) įvairiose Europos šalyse. Ji išlieka viena sparčiausiai augančių bendrovių Šiaurės Amerikoje, laimėjusi daugybę apdovanojimų inovacijų ir verslo augimo srityse. Daugiau informacijos rasite www.fleetcomplete.com

Apie Growth 500

Jau 30 metų Growth500 laikomas labiausiai vertinamu ir įtakingu verslo reitinguKanadoje., Growth 500 – prieš tai žinomas kaip PROFIT500– vertina Kanados sparčiausiai augančias kompanijas pagal 5 metų apyvartos augimąir sudaro reitingą.Growth 500 įkūrė Casnadian Business. Į reitingą patekusių įmonių profiliai yra skelbiami specialiame Growth 500 leidinyje, kurį išleidžia Canadian Business (jį rasite kartu su Maclean‘s žurnalo spalio numeriu) ir internetu Growth500.ca ir CanadianBusiness.com. Daugiau informacijos apie reitingą Growth500.ca.

Apie Canadian Business

Canadian Business įkurtas 1928 metais, tai seniausiai leidžiamas ir labiausiai vertinamas verslo leidinys Kanadoje. Tai aukščiausios klasės media leidinys, skirtas vadovams ir verslo lyderiams. Jis publikuoja Kanados verslo elito sėkmės istorijas, akcentuodamas dalykus, kurie labiausiai domina verslo žmones – lyderiavimą, inovacijas, verslo strategijas ir valdymo taktikas. Daugiau skaitykite CanadianBusiness.com

Related Articles