Uncategorized

Fleet Complete Lietuva: 16 Metų Augimo ir Sąsajų

Kartą, 2008 metais, Lietuvos transporto valdymo danguje pasirodė nauja žvaigždė – Fleet Complete Lietuva. Pradėję nuo mažos komandos, trokštančios sukelti dideles bangas, mes nėrėme į išmaniųjų skaitmeninių sprendimų pasaulį, pasisėmėme geriausios patirties iš Lenkijos, Latvijos ir Estijos rinkų, kad patenkintume mūsų klientų poreikius.

Tada nusikelkime į 2015 metus, kada prasidėjo naujas mūsų pasakojimo skyrius. Pasikeitėme pavadinimą į Ecofleet Lietuva, sujungus Baltijos ir Skandinavijos rinkas, bei sutelkėme savo energiją į vieną, patogų programinį sprendimą pavadinimu SeeMe. Viskas įvyko, norint daryti vieną dalyką ir padaryti tai gerai – taip gimė sprendimas, kuris pakeitė mūsų likimą.

Tada atėjo 2019 metai, ir su jais – dar vienas įdomus posūkis! Mes priėmėme savo pasaulinę tapatybę kaip Fleet Complete Lietuva, dėka partnerystės su Kanados įmone. Tai nebuvo tik pavadinimo pasikeitimas – tai buvo pažadas didesnėms svajonėms ir platesniems horizontams.

Bet žinote, kas iš tikrųjų verčia mūsų širdį plakti greičiau? Žmonės ir istorijos, kurios pripildo mūsų kelionę:

Mūsų šeima iš 19 aistringų sielų, įskaitant 7, kurie buvo su mumis nuo pat pradžių, ir 4 artėjantys prie jų 10-mečio sukakties. Jie yra mūsų įmonės širdies plakimas.

Pasitikėjimas, kuris mus sieja su mūsų klientais, įskaitant daugiau nei 100 klientų, kurie yra su mumis daugiau nei 14 metų. Nėra geresnio komplimento nei jų tęstinis tikėjimas mumis.

Tada yra mūsų didžiausias partneris, valadantis autoparką su daugiau nei 2000 transporto priemonių. Ppartnerystės yra tai, dėl ko mes siekiame tobulumo.

Mūsų NPS įvertinimas 2023 m. pasiekęs 70 (!) rodo, kad galų gale maži dalykai, tokie kaip asmeninis požiūris, nepajudinamas profesionalumas ir mūsų sprendimų lankstumas, yra tai, ką mūsų klientai labiausiai vertina.

 

„Tai įdomus darbas, aš domėjausi elektronika nuo penkerių metų, mane motyvuoja čia turimos sąlygos, ir svarbiausia – jaučiuosi įvertintas“

– sako Eduard Shteiman, kuris dirba su Fleet Complete Lietuva nuo pat pradžių.

Kai pažymime dar vienerius augimo, inovacijų ir prasmingų ryšių metus, mes nekantraujame, kas bus toliau. Ateitis atrodo šviesi, ir su mūsų pasišventusia komanda bei ištikimais partneriais, einančiais šiuo keliu kartu su mumis, mes jaučiamės pasiruošę kitiems 16! Mūsų įmonėje mes visi trokštame judėti į priekį, mokytis ir augti kartu. Čia bus nuotykių, kurie mūsų tik laukia, ir istorijų, kuriomis mes būtinai pasidalinsime su jumis.

Šiame darbe nebuvo nei vienos nuobodžios dienos, o kas liečia kolektyvą – jis mūsų didžiausias turtas.”

– Raimondas Laurelis, pardavimų vadovas Lietuvoje

Related Articles