Uncategorized

Kaip GPS sekimas gali pagerinti statybos įmonės turto valdymą

Kad veiktų jūsų statybų verslas, labai svarbu yra įranga ir transporto priemonės, tačiau ar šie dalykai yra tinkamai apsaugoti? Jeigu kas nors yra sugadinama ar pavagiama, reikalingas ne tik brangus remontas ar pakeitimas – kyla pavojus ir jūsų produktyvumui ir komandos saugumui. Sekimo programinė įranga turėtų būti svarbiausia priemonė saugant turtą.

Duomenys, surinkti naudojant telematiką, gali padėti jums geriau suprasti, kaip naudojama jūsų įranga – nuo didelių mašinų ir transporto priemonių iki brangių generatorių ir įrankių,  taip pat matyti jų buvimo vietą realiuoju laiku.

Tai ne tik padės geriau valdyti inventorių: sekimas taip pat leis atrasti efektyvias priemones, kurios pagerins jūsų verslą.

Kodėl statybų sektoriuje svarbus yra turto valdymas

Darbui būtina įrangą šiame sektoriuje yra labai brangi, todėl tinkamas jos valdymas yra būtinas.  Turto valdymas gali apsaugoti ne tik pačią įrangą, bet ir užkirsti kelią netinkamam jos naudojimui, prastovoms ir neteisėtam naudojimui. 

Pateikiame tris būdus, kaip GPS sekimo programinė įranga gali padėti įvertinti svarbiausius rodiklius ir apsaugoti jūsų verslą:

1. Vietos stebėjimas

Kai pritvirtinsite įrenginius prie savo įrangos, jos stebėjimas bus pasiekiamas mygtuko paspaudimu. Įvedę nustatytos darbo vietos perimetrą ir įprastas darbo valandas, galite gauti įspėjimus realiuoju laiku, jei jūsų turtas yra naudojamas. 

Larm-vid-stöld

GPS sekimo programinė įranga taip pat gali padėti rasti pavogtą transporto priemonę ar kitą turtą, jos dėka atgausite pamestus ar pavogtus daiktus.  

2. Turto stebėjimas

Stebėdami turtą realiuoju laiku galite įvertinti dienos pabaigos inventorių ir jo naudojimą ir pagerinti jo matomumą su realaus laiko perspėjimais. Reguliariai tikrindami šiuos duomenis galėsite išspręsti problemas anksčiau, kol jos netaps didesnėmis. Kai kurie turto stebėjimo prietaisai net turi judesio jutiklius, kurie gali aptikti šviesos, drėgmės ir temperatūros pokyčius ir tada suaktyvinti perspėjimą, kad praneštų jums prieš įvykstant įrangos gedimui.

PastedGraphic-8

3. Darbo krūvio valdymas

Turto stebėjimo programinė įranga taip pat gali padėti supaprastinti jūsų operacijas. Naudokite savo duomenis, kad geriau paskirstytumėte gaunamus darbus artimiausioje vietoje esančiai įrangai. Taip pat galite retrospektyviai analizuoti operacijas ir atrasti išlaidų taupymo galimybes naudodami ataskaitas su laiko žyma.

PastedGraphic-9

Norėdami sužinoti daugiau apie tai, kaip Fleet Complete sprendimai gali padėti jūsų verslui, susitikite su vienu iš mūsų sprendimų ekspertų – tiesiog palikite mums savo tel.nr. ir mes su Jumis susisieksime



 

Ko ieškoti turto valdymo sprendime

Nėra dviejų vienodų verslų. Taip pat ir  turto apsaugos sistemos nėra vienodos. Renkantis technologiją, reikia atsiminti kelis dalykus:

  • Pasirinkite įrenginį, kurį lengvai galima integruoti su turimu turtu, įskaitant įrangą ir įrankius
  • Įsitikinkite, kad programinė įranga gali būti pritaikyta tiksliai prie jūsų poreikių
  • Įsitikinkite, kad įrenginys atitinka jūsų aprėpties reikalavimus. Kai kurie naudojasi palydoviniais tinklais, o kiti naudojasi LTE-M arba 3G.
  • Pasirinkite tiekėją, kuris gali pasiūlyti reikiamą aptarnavimo lygį, įskaitant ilgalaikį aptarnavimą po pardavimo.

Svarbu ne tik įsitikinti, ar programinė įranga visiškai atitinka jūsų poreikius, bet ir ar tai yra lengvai įdiegiama, patogi naudoti technologija, kurią įdiegia profesionaliai apmokyta komanda.

Įdiegę programinę įrangą, kuri visiškai patenkins jūsų poreikius, sumažinsite trikdžius ir gausite aiškesnį savo transporto parko veikimo vaizdą, įskaitant problemas, kurios gali sukelti incidentą.

Kaip padeda Fleet Complete:

  • Stebėkite kur yra jūsų įranga, su GPS sekimu;

  • Stebėkite ir greitai atgaukite turtą vagystės atveju;

  • Matykite visus darbuotojus viename žemėlapyje ir mobiliajame įrenginyje ar kompiuteryje nuolat stebėkite visą dieną vykdytą veiklą ir darbus;

  • Nustatykite, kaip dažnai turtas yra naudojamas ir optimizuokite iš tikrųjų jums reikalingo turto ar įrangos skaičių;

  • Venkite nereikalingų išlaidų sudarydami geresnį techninės priežiūros planą.

Naudodami Fleet Complete automobilių, įrangos ir užduočių valdymo sprendimus, galite skaitmeniniu būdu valdyti savo atsargas, nustatyti POIs (lankytinas vietas) ir realiu laiku sekti savo turtą.

Jei norite padidinti matomumą, apsaugą ir efektyvumą, tuo pat metu užtikrindami darbuotojų saugumą, sužinokite daugiau, pateikdami užklausą dėl Fleet Complete demonstracinės versijos.



Related Articles