Uncategorized

„Fleet Complete“ tapo Nyderlandų sporto komandos „Team Jumbo-Visma“ įrangos tiekėja

„Team Jumbo-Visma“ savo naujajam transporto parkui naudos „Fleet Complete“ transporto kontrolės sprendimą, kad treniruočių ir varžybų metu gautų duomenis realiu laiku. 

(2021 m. kovo 2 d., Utrechtas) „Fleet Complete“ šiandien pranešė tapsianti nauja oficialia transporto kontrolės tiekėja „Team Jumbo-Visma“ – Nyderlandų sporto komandai, kuri apima savo profesionalias dviračių sporto ir greitojo čiuožimo komandas. Jos yra vienos iš favoričių tokiose tarptautinėse varžybose kaip „Tour de France“ ir kasmetiniuose vyrų ir moterų pasaulio čempionatuose.

Naujasis „Team Jumbo-Visma“ transporto priemonių ir komandos vadovų automobilių parkas bus papildytas „Fleet Complete“ modernia transporto kontrolės technologija, skirta rinkti duomenis realiu laiku.

Šie nuo variklio nuskaitomi duomenys bus naudojami įvairiais būdais: nuo vietos sekimo ir techninės priežiūros darbų planavimo iki išlaidų planavimo ir nuvažiuotų kilometrų sekimo.

„Darbas su „Team Jumbo-Visma“ ir jų transporto priemonių parku mums yra jaudinanti galimybė. Tai parodo transporto priemonių parko telematikos naudą naujoje aplinkoje“, – teigia „Fleet Complete“ rinkodaros Europoje vadovė Tessa Hoff. „Jų transporto priemonės yra paskirstytos po treniruočių stovyklas ir varžybas skirtingose Europos vietovėse. Naudodami mūsų prietaisus, kurie įrengiami transporto priemonių viduje ir tiesiogiai susiejami su debesies pagrindo platforma, jie gali iš karto aiškiai matyti, kur yra visos jų transporto priemonės, kas jas vairuoja, kiek jomis važinėjama, kokiu greičiu ir kokiose varžybose.“

„Mūsų treniruotės ir varžybos gali apimti iki keturių tūkstančių kilometrų per savaitę, o tai reiškia didesnį degalų sunaudojimą ir transporto priemonės nusidėvėjimą“, – papildo „Team Jumbo-Visma“ sporto direktorius Jan Boven. „Fleet Complete“ platforma suteiks mums gilesnių įžvalgų, kurias galėsime panaudoti saugos ir laiko bei pinigų ekonomijos tikslais. Laiku gaunami įspėjimai dėl techninės priežiūros, tikslus nuvažiuotų kilometrų sekimas ir variklio duomenys realiu laiku yra itin svarbūs siekiant palaikyti puikią transporto priemonių būklę, vairuotojų saugumą kelyje ir fiskalinę atsakomybę dėl mūsų autoparko.“

Jau daug metų „Fleet Complete“ yra patikimas lenktynių sporto novatorių, ypač profesionalių dviratininkų, partneris. Kartu su „Team Jumbo-Visma“ įmonė palaiko inovacijų, dalijimosi žiniomis ir bendrų pastangų auginant talentusvertybes.

Apie „Team Jumbo Visma“

„Team Jumbo-Visma“ yra olandų profesionalaus sporto komanda, dalyvaujanti aukščiausio lygio varžybose ir matoma 365 dienas per metus. Mes deriname dviračių sportą ir greitąjį čiuožimą, vyrų ir moterų sportą bei jaunuosius talentus ir patirtį. Žinios yra taip pat svarbu kaip ir rezultatai. Mylime savo darbą ir esame pasišventę savo veiklai. Vadybininkai, treneriai, atletai, partneriai, biuro ir pagalbiniai darbuotojai bei mechanikai dirba kartu, dalijasi savo žiniomis, skatina vienas kitą tobulėti ir siekti vieno bendro tikslo – laimėti kartu!

Sujungdami profesionalią dviratininkų komandą ir profesionalią greitojo čiuožimo komandą sukūrėme pagrindą naujam organizacijos modeliui aukščiausio lygio Nyderlandų sporte. Mūsų modelio pagrindas – dalijimasis žiniomis, talentų auginimas ir bendros pastangos. Tai ir sportinė, ir komercinė, ir komunikacijos veikla. Vystosi nauja aukščiausio lygio sporto kultūra, kuri – gerų rezultatų ir patrauklumo dėka – reklamuoja Olandijos didybę kaip pačią svarbiausią vertybę. Tuo norime įkvėpti naują sportininkų ir gerbėjų kartą.

Daugiau informacijos rasite apsilankę www.teamjumbovisma.com

Apie „Fleet Complete“

„Fleet Complete®“ yra pirmaujanti pasaulinė sujungtų transporto priemonių technologijų tiekėja, tiekianti visą apimančius transporto priemonių parko, turto ir mobiliosios darbo jėgos valdymo sprendimus. Įmonė aptarnauja maždaug 600 000 abonentų ir daugiau kaip 40 000 įmonių ir valstybinių organizacijų Kanadoje, JAV, Meksikoje, Australijoje ir įvairiose Europos šalyse. Pagrindiniai įmonės platinimo partneriai yra „AT&T“ JAV ir Meksikoje, „TELUS“ ir „Rogers“ Kanadoje, „Telstra“ Australijoje, „Telia“ Danijoje, „COSMOTE“ Graikijoje ir „Deutsche Telekom“ („T-Mobile“) daugelyje Europos valstybių. „Fleet Complete“ palaiko tvirtą partnerystę su originalios įrangos gamintojais, kurie apima pasaulinius rinkos lyderius, tokius kaip „Cummins“, „Ford“, „General Motors“, „Mitsubishi Australia“, „Toyota“ ir kt. Tai viena sparčiausiai augančių įmonių pasaulyje, laimėjusi daug apdovanojimų už novatoriškumą ir augimą. Daugiau informacijos rasite apsilankę www.fleetcomplete.com 

Kontaktai žiniasklaidai  

Tim Kwan
„Fleet Complete“ globalus rinkodaros direktorius
marketing@fleetcomplete.com

Socialiniai tinklai

„Twitter“: @FleetComplete
„LinkedIn“: Fleet Complete
„Facebook“: Fleet Complete  

Related Articles