Uncategorized

Valdykite užduotis lyg žaistumėt žaidimą!

Ar jūsų įmonė teikia paslaugas, kurios reikalauja lankstumo ir gali keistis, nepaisant suplanuotos dienotvarkės? Ar jūs nuolat stresuojat dėl įtempto darbų grafiko ir jums nuolat tenka kontroliuoti kitų žmonių darbą? Skaitykite mūsų straipsnį ir sužinosite, kaip supaprastinti kasdienį darbą ir atrasti laiko svarbesniems darbams atlikti.

Netrukus viskas taps kontroliuojama

Valdyti projektus ir juose dirbančius žmones gali būti sudėtinga, tai gali sukelti daug streso, jei neturite tam darbui tinkamų įrankių. Suderinti visus galimus ir įmanomus variantus gali būti tikras iššūkis, ypač jei terminai eina į pabaigą, o verslo modelis orientuotas į aptarnavimą. Jūs stengiatės užtikrinti, kad yra laikomasi visų užduočiai keliamų reikalavimų ir kad darbuotojai jau yra pakeliui, o tuo metu ant jūsų stalo šviesos greičiu kaupiasi nauji projektai ir užduotys.

Patogiai atsisėskite ir pradėkite mėgautis darbu!

Nes mes žinome, ką daryti tokiose situacijose ir esame padėję ne vienam. Tokiems atvejams mes sukūrėme paprastą ir funkcionalų užduočių valdymo sprendimą, kuris padės jums kontroliuoti ir sulaukti grįžtamojo ryšio. Jį paprasta naudoti ne tik biure patogiai atsisėdus, bet ir darbuotojams kelyje, kai jie gali pasinaudoti planšete arba išmaniuoju telefonu. Taigi ar norite patogiai įsitaisyti savo darbo kėdėje ir mėgautis projekto valdymo procesu?

Naudodami užduočių valdymą, jūs ir jūsų komanda lengvai galite:

  • Kurti naujas užduotis ir priskirti jas arčiausiai esančiam darbuotojui, turinčiam reikalingus įgūdžius;
  • Turėti bendrą darbų vaizdą ir kalendorių;
  • Siųsti ir gauti žinutes su nuotraukomis ir klientų parašais pačioje sistemoje;
  • Daryti pakeitimus ir perskirstymus darbų eigoje;
  • Kurti pasikartojančias užduotis, kurios pačios atsinaujina;
  • Tai paprastas sprendimas kompleksiniams projektams valdyti.

Viskas vienoje sistemoje

Daugiau nebereikia žiūrėti į daugybę monitorių, nes mes sukūrėme užduočių valdymo programėlę, kurioje viską galite matyti viename ekrane. Jūs galite peržiūrėti užduotis, kurios turi būti atliktos, patikrinti jų būseną, peržiūrėti, kurios buvo akceptuotos jūsų darbuotojų  ir kurios iš jų jau atliktos.

Kiti jūsų kolegos taip pat gali sekti užduočių procesus su savo išmaniaisiais telefonais, jie gali gauti priskirtas užduotis, priklausomai nuo savo buvimo vietos ir kiek jie yra nutolę nuo naujos užduoties. Jie taip pat gali matyti specifines užduoties instrukcijas ir adresą programėlėje. Jiems nereikės važiuoti į biurą su visa dokumentacija, o jie gali tiesiog nusiųsti užpildytas formas su prisegtom nuotraukom ir parašais.

Kad  būtų dar paprasčiau, darbuotojai gali gauti priminimus dėl užduočių, kada baigti darbą ir keliauti atlikti kitą.  Jūs taip pat galite sekti kiekvienai užduočiai atlikti skirtą laiką ir naudoti šią informaciją sąskaitų išrašymui. Į užduočių valdymą  mes integravome ir užsakymų sistemas, todėl jūs galite valdyti daugelį procesų vienoje sistemoje. Sužinokite, kaip įgyvendinus efektyvią užduočių valdymo sistemą, palengvėjo UAB „Falck Lietuva“ produktyvumas.

Norite užduočių valdymo sprendimo? Palikite mums savo kontaktus!



Paprastumas

Ši realiu laiku veikianti programėlė yra lengvai konfigūruojama. Jūs galite ją atsisiųsti tiesiai iš Google Play, užpildyti darbuotojų profilius pagal transporto priemones, ir darbuotojo arba transporto kompetencijas.

Kiekvienas darbuotojas su aktyvia GPS sekimo sistema atvaizduojamas kaip avataras Google Maps žemėlapyje realiuoju laiku. Jeigu norite nustatyti arba priskirti užduotį, tiesiog spauskite Užduotys pagrindiniame meniu ir pasirinkite naują užduotį. Pasirinkite datą kalendoriuje ir sukurkite bei priskirkite naują užduotį arba redaguokite esamą, jei reikia pakeisti užduoties gavėją, detales ar terminus. Rūšiavimo įrankis padės surasti darbuotoją, esantį arčiausiai užduoties. Viskas programėlėje yra aiškiai išdėstyta ir veikia intuityviai. Programėlę kurėme, remdamiesi paprasčiausia logika, kuri padėtų valdyti kompleksinius projektus, naudojant paprastą ir draugišką vartotojui sistemą. Nuo šiol jūsų komanda dirbs dar produktyviau, negaišdama laiko “popierizmams” ir nereikalingiems telefono skambučiams.

Jūs galite laisvai valdyti situaciją ir teikti gerą operatyvų aptarnavimą savo klientams, žinodami, kad jūsų darbuotojai bus laiku, turėdami visa reikalingą informaciją darbui atlikti. Projekto valdymas tampa išties paprastas, kai turite tam reikalingas technologijas!

Norite užduočių valdymo sprendimo? Palikite mums savo kontaktus!



Related Articles