Uncategorized

Optimizuokite autoparką, naudodami išmaniąją automobilių dalinimosi sistemą

Bendro naudojimo automobilių parkai gali būti lengvai valdomi, naudojant unifikuotą rezervavimo sistemą. Tokia sistema padeda stebėti automobilių naudojimą ir “nurėžia” išlaidas, sumažinant ridą ir automobilių kiekį.

Automobilių rezervavimo sprendimas yra GPS valdomas Ecofleet transporto ir darbuotojų valdymo modulis, kuris įtraukia visus organizacijos automobilius į vieną duomenų bazę, kurioje jūs galite matyti, kur stovi automobiliai ir kiek tuo metu yra laisvų automobilių. Sistema jums atsipirks jau pačią pirmą dieną, nes jūs iš karto galite matyti, kiek automobilių yra naudojama vienu metu ir kiek kelionių yra atlikta su įmonės automobiliais. Be to, Ecofleet automobilių dalinimosi sprendimas padeda išvengti nesusipratimų ir klaidų, kurios nutinka, kai biuro darbuotojai užrezervuoja automobilius rankiniu būdu.

Nepanaudoti ištekliai yra išlaidos

Be laiko taupymo ir padidinto skaidrumo, sisteminis bendrasis automobilių dalinimasis sumažins einamąsias transporto išlaidas ir suteiks detalią apžvalgą, kiek automobilių yra realiai naudojama. Kiekvienas nenaudojamas automobilis yra tolygus konkretiems kaštams, nes nenaudojamas automobilis neatneša jokios naudos kompanijai.

Mūsų patirtis rodo, kad dauguma kompanijų įsigyja per daug automobilių, ir ištekliai yra nepilnai išnaudojami. Mūsų automobilių dalinimosi sprendimas suteikia aiškią automobilių naudojimo apžvalgą, kurios dėka jūs galite sumažinti nereikalingus kaštus. Tikrai neapsimoka mokėti išperkamosios nuomos mokesčio, kai automobilis yra naudojamas vos kelis kartus į savaitę po valandą per dieną.

Jeigu įmonė gali sumažinti savo autoparką bent vienu automobiliu, kaštų sumažėjimas dėl išperkamosios nuomos, kuro ir priežiūros yra iš karto pastebimas. Automobilių dalinimasis yra svarstytina galimybė, jei norite optimizuoti įmonės autoparką. Ir nesvarbu, ar jūsų įmonėje 10 ar 100 automobilių, teigiamas efektas garantuojamas.

Tikrai verta įdiegti automobilių dalinimosi sistemą, kuri užtikrins, kad visi automobiliai yra maksimaliai naudojami. Nėra jokio tikslo laikyti automobilį tiesiog atsargai – jau geriau tą kartą pasinaudoti taksi paslaugomis, jei jau visi įmonės automobiliai užimti. Ir nors tai atskira sistema, jūs taip pat galite sinchronizuoti rezervacijas su savo darbo kalendoriumi kompiuteryje ar mobiliajame telefone, kur jūs taip pat galėsite koreguoti arba atšaukti rezervuotas keliones. Be rezervavimo, jūs taip pat galite pasidalinti su kolegomis savo rezervuotomis kelionėmis: pavyzdžiui, jeigu darbuotojas važiuoja iš Rygos į Vilnių, jo/jos automobilyje yra dar 3 laisvos vietos – taiga kolegos gali prisijungti ir išvengti sudubliuotų kelionių ta pačia kryptimi.

Efektyvumas kiekvienoje detalėje

Automobilių dalinimosi sistema automatiškai užpildo kelionių žurnalą, prideda kelionės tipą, paskirtį, sutvarko su rezervacijomis susijusias keliones ir pateikia transporto naudojimo statistiką.Transporto naudojimo analitika suteikia aiškų vaizdą, kiek automobilių naudojama skirtingu laiku. Mūsų vartotojų patirtis rodo, kad dažniausiai pakankamai daug automobilių stovi nenaudojami didžiąją laiko dalį. Sakykime, jūs įmonėje turite 15 automobilių, 95 % laiko jūsų komanda galėtų išsiversti tik su 10 automobilių – taigi jūsų autoparkas galėtų sumažėti penkiais automobiliais. Žinoma, kai kuriais atvejais reiktų pasinaudoti taksi ar nuomojamu automobiliu, bet kaštai būtų žymiai mažesni nei priežiūra ir išperkamoji nuoma penkių nenaudojamų automobilių.

Related Articles