Uncategorized

5 patarimai, kurie padės sumažinti kuro sąnaudas

Kuro sunaudojimas sudaro didelę dalį išlaidų tiek mažose, tiek didelėse įmonėse. Jas optimizuoti nesunku, jeigu turite transporto valdymo sistemą, kadangi ji padeda nustatyti, kuriais atvejais galima sutaupyti.

1. Nestovėkite užvestu varikliu

Kiekviena valanda tiesiog stovinčio užvestu varikliu automobilio prilygsta 40 km pravažiavimui. Taigi įmonės gali sutaupyti pinigų ir kuro, vengdamos automobilių stovėjimo laisvais sūkiais.

2. Sutaupykite kuro geriau planuodami maršrutus ir darbuotojų užduotis

Tinkamai planuojant dienos užduotis, transporto priemonės praleis daugiau laiko efektyviai dirbdamos ir mažiau tiesiog važinėdamos. Tai efektyvus būdas sutaupyti, nes verslui kainuoja ne tik kuras, bet ir darbuotojų laikas.
GPS valdoma transporto kontrolė garantuoja tai, kad jūs tiksliai žinote kiekvieno automobilio buvimo vietą ir galite nukreipti darbuotoją, kuris yra arčiausiai užduoties. Tuo pačiu darbuotojas gauna optimaliausią maršrutą iki užduoties vietos. Ecofleet Užduočių Modulis taip pat leidžia nuvykusiam darbuotojui per sistemą komunikuoti tiesiai su biuru. Tai sutaupo laiko, nes nereikia grįžinėti į biurą ir po to dar sėsti prie dokumentų pildymo ar nuotraukų persiuntimo. Visa tai gali būti padaryta pačioje sistemoje, naudojant planšetę arba mobilųjį telefoną.

3. Sutaupykite kuro, laiku atlikdami transporto techninį aptarnavimą

Transporto priemonės, kurios yra reguliariai prižiūrimos, važiuoja geriau ir dažniau išvengia remonto išlaidų. Transporto priemonės, kurios važiuoja geriau, naudoja mažiau kuro ir tikėtina, kad jos tarnaus ilgiau. Net nesinori pagalvoti, kiek kainuotų prastova, jei transporto priemonė sugestų dėl apleisto techninio aptarnavimo. Ecofleet transporto valdymo sistemos turi automatinę priežiūros funkciją, kuri gali jus informuoti, jei aptarnavimo laikas eina į pabaigą.

4. Sutaupykite kuro, neviršydami greičio, vairuodami efektyviai ir ekologiškai

Jeigu jūs viršijate greitį, jūs sunaudojate daugiau kuro. Kiekiai atrodo nereikšmingi, bet po kiek laiko tai pradeda atsispindėti jūsų išlaidose. Pakeitus tokią vairavimo elgseną, išlaidos sumažėtų.
Ecofleet transporto kontrolės sistema turi Įvykių modulį, kur jūs galite sekti staigų pagreitėjimą, stabdymą, posūkius, vairavimą nustatytoje teritorijoje arba už jos ribų, laiką, nustatytą konkrečiam važiavimui. Be to, Ecofleet turi Žaliojo vairavimo modulį, leidžiantį pagerinti vairavimo elgseną ir sutaupyti kuro.

5. Išvenkite kuro vagysčių

Kai kurios įmonės turi problemų dėl kuro vagysčių. Tokiems atvejams mes turime integruotus aliarmus ir pranešimus, jei kuro lygis nukrypsta nuo normos.

Patikimi ir tikslūs transporto valdymo duomenys padeda jums nustatyti per didelio kuro kiekio sunaudojimo priežastis, pašalinti kuro nuotėkį, sustiprinti kuro taupančio vairavimo įpročius, užtikrinti transporto priemonių efektyvų naudojimą ir visapusiškai sumažinti kuro ir transporto sąnaudas.

Related Articles