Uncategorized

Kodėl mokėsite daugiau už pigesnius telematikos produktus

Kai verslui atsiranda poreikis įtraukti į savo veiklą telematikos sprendimus, kaina visada yra svarbus veiksnys – pirmiausia, dėl motyvacijos priimti sprendimą, kad tai yra reikalinga, o paskui renkantis galimą telematikos sprendimų tiekėją ar produktus.   

Kai kuriuos labai vilioja pirkti internetu per Amazon ar eBay svetaines arba tiesiog pas pigius paslaugų tiekėjus, kurie siūlo tik mažiausią kainą už ribotą produktą, be jokios pridėtinės vertės.  

Nors kaina ir verta dėmesio, tai neturėtų būti vienintelis veiksnys, nulemiantis jūsų pasirinkimą.  

Pagalba gali būti brangi

Paprasta susižavėti nauja sistema ar procesu, matant tik privalumus ir tiksliai nežinant nieko apie su laiku neišvengiamas problemas.

„Problemų“ gali atsirasti per pirmus mėnesius, kai atsiras neaiškumų ir jums reikės susisiekti su pagalbos tarnyba arba vėliau, kai geriau suprasite programą ir norėsite aptarti jos galimybes jūsų verslui augant.

Renkantis sprendimą labai svarbu didelį dėmesį skirti tiekėjo siūlomai pagalbai – kad jie jums padėtų tais kritiniais momentais. Kitaip galite patirti nemalonų ir brangų šoką.

Fleet Complete turi klientų aptarnavimo specialistus, kurie teikia pagalbą. Šie specialistai suteiks jums žinių ir apmokys. Nesvarbu ar turėsite konkrečią problemą, kurią reikia išspręsti ar norėsite aptarti sprendimo galimybes augant jūsų verslui, visada turėsite pagalbą, kai jums jos reikės.

20190627_075611

Benedikta Mažeikaitė, Fleet Complete Lietuva techninio palaikymo ir klientų aptarnavimo specialistė

Nežinote to, ko nežinote

Mokymai yra neįkainojami. Bet tie, kurie niekada nesinaudoja juo, nemato tikrosios jo vertės.  

Dažnai sakoma: „ Kažką, ko nežinau, galiu rasti Google”. Tačiau realybėje mokymai padeda sužinoti daug daugiau nei kaip spręsti paprastas problemas, mokymai suteikia įžvalgą ir platesnį supratimą, o tai yra labai svarbu, norint kuo geriau išnaudoti sistemos galimybes.

Gali būti galimybių apie kurias niekada nežinojote, bet po metų ar dvejų stebėsitės, kaip jūsų verslas galėjo efektyviai veikti be jų.

Nors Fleet Complete vartotojo sąsaja yra paprasta naudotis, programinė įranga yra neįtikėtinai sudėtinga ir gali atlikti daug daugiau nei pagrindus.  Laipsniškos mokymo programos dėka, pirmiausia išmoksite pagrindus, paskui palaipsniui judėsite prie pažangesnių funkcijų. Tai reiškia, kad galėsite pradėti gerinti savo verslo operacijas nuo pirmos dienos ir tobulinti jas su laiku.

Išsamesnės informacijos trūkumas aprašyme

Jeigu ieškojote telematikos produktų internete, tikriausiai radote keletą  variantų, kurie atrodo verti dėmesio. Tačiau išsirinkti tinkamą nepasikalbėjus su patyrusiu konsultantu, kuris galėtų suteikti išsamią informaciją, yra lyg pirkti loterijos bilietą.

Dažnai prietaisų specifikacijose yra didelių spragų, trūksta informacijos apie kokybę,  kur jie yra pagaminti bei kokiose transporto priemonėse gali būti naudojami. Todėl daug klientų susiranda mūsų komandą po prastų patirčių su internete pirktais produktais, kai rezultatai neatitiko jų lūkesčių.  

Taip pat galite susidurti su neaiškia informacija apie garantiją, montavimą,  ataskaitų galimybes – visa tai yra labai svarbūs veiksniai, kurie turėtų lemti jūsų sprendimą.

Jeigu susigundytumėte produktu, kurio kaina atrodo per daug gera, pakalbėkite su  Fleet Complete konsultantu. Jis padės jums suprasti ko trūksta šiame produkte ir padės išvengti nepagrįstos investicijos, kuri gali daug kainuoti jūsų verslui ilgalaikėje perspektyvoje.  

{{cta(‘d6c26539-1b21-4a99-affe-c4b06c3cc1f4’)}}

Related Articles