Uncategorized

Ecofleet jau keičiasi į Fleet Complete

Nuo vasario mėnesio mes esame dalis Kanados įmonės Fleet Complete (skaitykite apie tai daugiau mūsų įraše, kurį paskelbėme sausio mėnesį), todėl palaipsniui keičiame įmonės prekinį ženklą. Jau nuo Naujųjų metų bus paleista naujoji įmonės interneto svetainė www.fleetcomplete.lt, o šį trečiadienį įvyks mūsų prekės ženklo pervadinimas (“rebrandingas”). Pakeitimai bus susiję su tokiomis prekės ženklo savybėmis kaip logotipas ir automatinių elektroninių laiškų dizainas, ir tai nepaveiks programinės įrangos funkcionalumo. Dar daugiau, greitu metu planuojamas ir įmonės pavadinimo keitimas. Dabartinio įmonės pavadinimo UAB „Ecofleet Lietuva“ keitimo procesas jau prasidėjo ir per artimiausius kelis mėnesius įmonė bus pervadinta į UAB „Fleet Complete Lietuva“.

Be prekės ženklo ir pavadinimo, ar bus pokyčių sistemos vystyme?

Mūsų motininė įmonė Fleet Complete, globalus telematikos sprendimų lyderis, aptarnaujantis virš 500 000 transporto priemonių kiekvieną dieną, padeda mums stiprinti savo produktus ir technologinius pajėgumus. „Mes samdome naujus programuotojus, kurie tobulins mūsų programinę įrangą ir kurs naujus sprendimus. Pavyzdžiui, jau greitai bus papildyta ir ženkliai atnaujinta Rezervacijų programėlė Fleet Complete Carsharing. Ji padės dar labiau supaprastinti automobilių dalijimąsi įmonių viduje“, teigia Madis Uudam, vystymo vadovas.

Daugiau apie Fleet Complete

Fleet Complete® tai pirmaujantis globalus IoT sprendimų tiekėjas, teikiantis strategiškai svarbius autoparkų, turto ir mobiliios darbo jėgos valdymo sprendimus. Kompanija aptarnauja virš 500 000 vartotojų ir virš 30 000 įmonių; pagrindiniai partneriai, įskaitant mobilaus ryšio tiekėjus – AT&T JAV, TELUS Kanadoje, Telstra Australijoje ir T-Mobile Europoje. Fleet Complete išlieka viena sparčiausiai augančių įmonių Šiaurės Amerikoje, laimėjusi daugybė apdovanojimų dėl savo inovacijų ir augimo. Įmonės augimas yra maždaug 50% per metus. Daugiau informacijos rasite fleetcomplete.com

Related Articles