Uncategorized

Pradėkite mažinti savo veiklos išlaidas jau šiandien!

Neefektyvumas gali daug kainuoti jūsų verslui, jums to net nesuprantant. Negalėdami stebėti visų savo vairuotojų ir transporto priemonių, jūs daug ko nežinosite. Tačiau transporto parko valdymo programinė įranga gali padėti pagerinti situaciją.

PastedGraphic-3

Sumažintas veikimas tuščiąja eiga

Veikimas tuščiąja eiga gali smarkiai išsekinti išteklius, nes degalai yra deginami be reikalo. Be to, veikimas tuščiąja eiga gali sugadinti variklio dalis, įskaitant uždegimo žvakes ir išmetimo sistemas bei be reikalo eikvoja kurą. Varikliui dirbant tuščiąja eiga naudojami degalai, bet nenuvažiuojamas nė vienas kilometras.

Problemos dalis yra išlikęs įsitikinimas, kad sunkvežimiams reikia laiko „pašilti“. Tiesą sakant, šiuolaikiniams varikliams nereikia ilgesnio kaip kelios sekundės veikimo tuščiąja eiga, kad būtų galima saugiai važiuoti. Kitas veiksnys yra tas, vairuotojai gali žinoti, kad į variklio veikimą tuščiąja eiga žiūrima nepalankiai, bet mano, kad jie gali greitai išlipti ir pristatyti siuntą.

Vairuotojų švietimas iš dalies gali išspręsti problemą; tačiau dažnai taip nenutinka, kol neparodoma statistika, įrodanti, kad reikia keisti savo elgesį. Galėdami parodyti vairuotojams užfiksuotą jų elgesį, nurodyti tikslų laiką ir vietą, taip pat nustatydami transporto priemonėje perspėjimus realiu laiku dėl per ilgo variklio veikimo tuščiąja eiga, galėsite padėti savo transporto parkui iki minimumo sumažinti variklių veikimą tuščiąja eiga ir su tuo susijusias išlaidas.

Sumažėjęs išvengiamas nusidėvėjimas

Nesaugus vairavimas, toks kaip staigūs posūkiai ir staigus stabdymas gali sugadinti jūsų transporto priemones. Jeigu tai išlieka nepastebėta, tai gali sukelti avarijas ar dalių gedimus, o tai yra brangios klaidos. Fleet Complete transporto kontrolė ne tik atpažins tokį elgesį, bet ir atsiųs kiekvienam vairuotoju įspėjimus realiu laiku. 

Geresnis maršruto pasirinkimas

Jeigu vairuotojas pasirenka ne patį efektyviausią maršrutą, įmonei tai gali be reikalo kainuoti daug laiko, pinigų ir darbo jėgos.

Kelionių ir žurnalo ataskaita perspės jus apie šią problemą ir jūs galėsite peržiūrėti klausimų keliančią kelionę, naudodami maršruto atkartojimo žemėlapyje funkciją, leidžiančią nustatyti ką tiksliai galima pagerinti.  

PastedGraphic-4

Geresnis transporto parko optimizavimas

Norėdami geriausiai išnaudoti turimą transporto priemonių parką, bet kuriuo metu turite žinoti, ką daro jūsų transporto priemonės. Tarkime, pavyzdžiui, augimo laikotarpiu jūs padidinote savo transporto parką iki 100 transporto priemonių. Užsakymų padaugėjo ir viskas vyksta sklandžiai (arba jūs taip manote).

Atidesnis stebėjimas, naudojant Fleet Complete transporto kontrolę, gali jus įspėti, kad jūs puikiai galite dirbti su 85 automobiliais vietoje 100. Nepaisant to, kad kai kurios jūsų transporto priemonės nėra naudojamos kasdien, jums vis tiek kainuoja jas išlaikyti, o šie pinigai jūsų versle gali būti panaudoti naudingiau.

Pradėkite mažinti savo veiklos išlaidas jau šiandien!

{{cta(‘d6c26539-1b21-4a99-affe-c4b06c3cc1f4’)}}

Related Articles