Uncategorized

Kaip autoparkų valdymo programinė įranga gali išspręsti informacijos prieinamumo problemas

Informacijos pasiekiamumas yra svarbus veiksnys daugeliui autoparkų valdytojų.

Dauguma kompanijų teigia, kad jie įdiegė transporto valdymo programą, norėdami rinkti jiems reikalingą informaciją. Ir aišku, didieji duomenys yra viena įdomiausių temų, kalbant apie transporto valdymo ateities perspektyvas. Kadangi telematikos pajėgumai vis auga, transporto vadybininkai turi priėjimą prie vis didesnių kiekių duomenų. 

Tačiau duomenų surinkimas yra tik pirmas kintamasis link apčiuopiamų įžvalgų. Svarbus žingsnis, norint kad duomenų gausa būtų veiksminga, yra paversti tuos duomenis į tinkamus autoparko operacijų skaičius.

Pradėkime nuo informacijos prieinamumo: svarbu užtikrinti, kad numatyti asmenys turėtų priėjimą prie informacijos, kuri jiems reikalinga, reikalingu laiku ir reikalingoje vietoje.

Ir rinka šiuo metu teikia atsaką į šį taip trokštamą poreikį turėti informaciją realiu laiku iš naršyklėje (“debesyje”) veikiančių valdymo sistemų. Pažiūrėkime iš arčiau, kaip būtent naršyklėje veikianti transporto valdymo programinė įranga gali išspręsti duomenų prieinamumo problemas ir padaryti operacijas efektyvesnes.

 

Nuo platformos nepriklausomas pasiekiamumas

Priešingai negu serveryje veikančios sistemos, naršyklėje veikiančios transporto valdymo sistemos gali būti pasiekiamos iš bet kokio įrenginio, bet kur, kur yra interneto ryšys. Tai reiškia, kad vadybininkai gali prisijungti iš savo biuro, o gali ir iš bet kurios kitos vietos, naudodami savo išmaniuosius telefonus, planšetes ar kompiuterius, ar tiesiog kelyje. Ir dėl integracijų tarp platformų, viskas vyks sklandžiai, net jeigu jums reikės persijungti iš vieno įrenginio į kitą.

Viskas paprasta, jums daugiau nebereikės sėdėti biure už stalo, kad atliktumėte savo dabą – ir tai taiko vis daugiau ir daugiau organizacijų, atsisakydami tradicinių darbo vietų. Fleet Complete mobilioji programėlė yra pritaikyta tiek iOS, tiek ir Android programinei įrangai, ji leidžia vartotojams atlikti visas reikalingas užduotis, transportui ar mobiliai darbo jėgai valdyti, naudojantis skirtingais prietaisais.

 

Specializuotas funkcionalumas

Skirtingiems žmonėms reikalinga skirtinga informacija. Jūsų vairuotojams bus įdomūs vieni dalykai, buhalterijai – kiti ir t.t. Fleet Complete transporto valdymo programinė įranga leidžia jums nustatyti skirtingus informacijos prieinamumo lygius, atsižvelgiant į darbuotojo pareigas. 

 

Varotojui draugiškos sąsajos

Pasiekiamumas kelyje yra nelabai naudingas, jei programėlės informacija nėra lengvai atvaizduojama. Vartotojui draugiškos sistemos tikslas yra greitai pateikti reikalingą informaciją taip, kaip patogu vartotojui, o ne duoti jiems iššifruoti sudėtingus žemėlapius ar grafikus, kas lėtins ir sistemą, ir sumažins operacinį efektyvumą. Kiekvienas, nepriklausomai nuo pareigų ar patirties, gales pritaikyti sistemą sau.

 

Apie Fleet Complete

Fleet Complete® tai pirmaujantis globalus sujungtų transporto technologijų tiekėjas, teikiantis strategiškai svarbius autoparkų, turto ir mobiliios darbo jėgos valdymo sprendimus. Kompanija aptarnauja virš 500 000 vartotojų ir virš 30 000 įmonių Kanadoje, JAV, Meksikoje, Australijoje, Nyderlanduose, Belgijoje, Liuksemburge, Austrijoje, Vokietijoje, Danijoje, Švedijoje, Suomijoje, Norvegijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Kompanija platina savo paslaugas, bendradarbiaudama su tokiais partneriais kaip AT&T JAV, TELUS Kanadoje, Telstra Australijoje, ir Deutsche Telekom (T-Mobile) įvairiose Europos šalyse. Daugybė pasaulinių transporto gamintojų ir pirminio lygio tiekėjų, tokių kaip General Motors, Mitsubishi ir Philips Industries naudoja Fleet Complete sukurtą sujungtų transporto priemonių platformą CONNVEX, kad galėtų pateikti savo klientams itin profesionalius telematikos sprendimus. Fleet Complete išlieka viena sparčiausiai augančių įmonių pasaulyje, laimėjusi daugybė apdovanojimų dėl savo inovacijų ir augimo. Daugiau informacijos rasite fleetcomplete.com

Related Articles