Uncategorized

Efektyvi kelių priežiūra, naudojant Ecofleet GPS sprendimą

Ecofleet kelių priežiūros modulis padeda automatizuoti kasdienius kelių priežiūros darbus ir leidžia realiu laiku stebėti pagrindinius rodiklius, reikalingus atlikti kelių tiesimo ir priežiūros darbus. Jūs galite matyti aiškią informaciją, kur šiuo metu stovi mašinos, kuriuose keliuose vyksta darbai, o kuriuose ne, kiek druskos yra išnaudojama kelių priežiūrai žiemos metu ir pan.

Kodėl verta naudoti GPS sprendimą kelių priežiūros valdymui?

  • Turint transporto sekimo sistemą, jūs realiu laiku žemėlapyje galite matyti, kuris vairuotojas kokį kelią tvarko ir kokia jo tiksli lokacija. 
  • Automatinės ataskaitos suteikia aiškią informaciją apie kuro sunaudojimą, darbo laiką, sutvarkytus kelius nustatytose teritorijose pasirinktu laiko intervalu.
  • Jūs galite sukonfigūruoti atskirus žemėlapio sluoksnius nacionaliniams ir vietiniams keliams arba atskirti tam tikras teritorijas ir vėliau patikrinti, ar buvo tvarkomi keliai nustatytose teritorijose.
  • Taip pat galima tiksliai pamatuoti, kiek dirbama su tam tikra įranga, pavyzdžiui, su sniego valytuvu – kada jis naudojamas darbo metu, o kada ne.
  • Išmatuoti įmanoma net kelio slidumą žiemos metu!
  • Sekimo sistemą lengva sumontuoti bet kurioje mašinoje, o rezultatus stebėkite iš bet kokio įrenginio.

Kaip veikia Ecofleet GPS sprendimas?

Į automobilį yra įmontuojami sensoriai, kurie padeda stebėti, kuris kelias tvarkomas. Gaunama informacija padeda kelių priežiūros operatoriams realiu laiku stebėti mašinų lokaciją, darbo laiką, kuro ir druskos sąnaudas bei kitus rodiklius, kurie padeda geriau planuoti kelių priežiūrą. Žemėlapyje sutvarkyti keliai žymimi žalia spalva, o nesutvarkyti  – raudonai. Žiūrėdami konkrečią kelio atkarpą, jūs galite pasižiūrėti, kokie darbai buvo atlikti toje atkarpoje, pvz. druskos užbėrimas, išvalymas, lopymas, dulkių valymas, reguliari priežiūra.

Related Articles