Uncategorized

Ecofleet mobiliosios aplikacijos atnaujinimas: vairuotojo būsena, vairuotojo identifikavimas ir naujas išdėstymas

Visiškai pakeistas Ecofleet mobilios aplikacijos dizainas ir išdėstymas. Pagrindinis pakeitimo tikslas buvo palengvinti naudojimą, atsirado naujos funkcijos, kurios padarys įmonių darbą efektyvesnį. Buvo siekiama, kad Ecofleet mobili aplikacija taptų dar praktiškesniu įrankiu, kuris atneštų pelną mūsų klientams ir lengviau spręstų jų problemas.

Įprasti moduliai (Objektai, Žemėlapis, Užduotys) buvo perkelti į vertikalią meniu juostą dešiniajame ekrano krašte. Centrinėje dalyje rasite vairuotojo (ar darbuotojo) būseną ir vairuotojo indentifikavimo funkcijas. Žemiau galite sekti savo išmanųjį telefoną, redaguoti nustatymus ar atsijungti. Toliau aprašomos naujos naudingos Ecofleet mobiliosios aplikacijos funkcijos.

Vairuotojo būsena

Vairuotojo būsena yra visiškai nauja Ecofleet mobiliosios aplikacijos funkcija, darbuotojai gali ją naudoti pažymėti savo darbo pradžios ir pabaigos laiką. Ecofleet klientai taip pat gali nustatyti detalesnes būsenas, kurios yra naudingos jų versle, pavyzdžiui „darbo vietoje“, „užimtas“, „biure“, „susitikime su klientu“. Kiekvienas darbuotojas gali matyti savo darbo laiką ir detalizuoti užduotis savo išmaniajame telefone ar planšetiniame kompiuteryje. Galite gauti darbo laiko naudojimo apžvalgą, kuri pateikiama ataskaitoje – pateikiama aiški apžvalga apie tai,  kas ir kiek laiko dirbo jūsų pasirinktu laikotarpiu.

Vairuotojo būsena gali būti naudojama su Ecofleet užduotimis, bet taip pat galite ją naudoti kaip atskirą funkciją tik darbo laikui įvertinti.

Vairuotojo identifikavimas

Ecofleet yra vienas iš pirmųjų paslaugų tiekėjų, sujungiantis transporto parko valdymą su užduočių valdymu. Tam, kad būtų galima sujungti vairuotoją su jo/jos kelionėmis, be vairuotojo būsenos dabar galite pasirinkti ir sujungti su transporto priemone, kurią vairuojate. Ši funkcija yra naudinga įmonėms, kur daug vairuotojų naudoja daug transporto priemonių – pavyzdžiui, kurjerių paslaugos, krovinių gabenimo ir paslaugų įmonės.

Kai vairuotojas pradeda dieną, jis pasirenka transporto priemonę, kurią vairuos tą dieną. Tokiu būdu, visos kelionės yra sujungiamos su tinkamu asmeniu, o kelionės gali būti pridedamos į kelionių žurnalą. Su mobiliu vairuotojo identifikavimu, galite matyti vairuotojo ekonomiško vairavimo apžvalgą – tai yra elgesio vairuojant apžvalgą – kas vairuoja ekonomiškai ir saugiai ir kas ne.

Vairuotojo identifikavimas transporto parko valdymo mobilioje aplikacijoje yra unikalus sprendimas, padėsiantis greičiau, lanksčiau ir pigiau valdyti vairuotojus. Prieš tai, reikėdavo įmontuoti RFID kortelių skaitytuvą ar kitą techninės įrangos sistemą į kiekvieną automobilį.

Atnaujinimas bus padarytas Ecofleet mobilioje Android ir iOS aplikacijoje per ateinančias kelias savaites ir juo bus galima naudotis išmaniuosiuose telefonuose ir planšetiniuose kompiuteriuose. Būtinai įdiekite jį savo įrenginyje! Jeigu kažkurių čia aprašytų funkcijų jūsų aplikacijoje nėra, bet jūs norėtumėte jas naudoti, susisiekite su mūsų pardavimų komanda – jie pateiks daugiau informacijos apie sprendimus ir padės juos įgyvendinti.

Related Articles