Uncategorized

Ironman varžybų organizatoriai džiaugiasi Fleet Complete programėle

„Kai renginys vyksta kelias dienas ir keliose vietose, o organizatorių komanda yra didelė, patogi Fleet Complete telefono programėlė Užduočių Valdymas yra labai naudinga,“ teigė IRONMAN projektų Taline vadovė Aire Veskimäe.

Rugpjūčio 7-8 dienomis vykusiose IRONMAN varžybose Taline dalyvavo maždaug 2300 atletų ir 29 komandos iš 59 šalių.

Sekmadienį IRONMAN 70.3 trasoje dalyvavo beveik 900 sportininkų ir 75 komandos iš 49 šalių. Beveik pusė dalyvių buvo iš Estijos, Rusijos ir Didžiosios Britanijos.

Šias varžybas rengė 130 žmonių komanda.

Organizatorė Aire Veskimäe sakė, kad šiose didelėse varžybose, kurios vyko kelias dienas ir keliose vietose, rengėjų komandai puikiai padėjo Fleet Complete telefono programėlė Užduočių Valdymas, kuri buvo naudojama tiek ruošiantis varžyboms, tiek jų metu.

Pagalba organizuojant varžybas ir jų metu

Organizaciniai darbai prasidėjo jau liepos mėn. pabaigoje, o savaitę prieš didžiąsias varžybas buvo be galo svarbu žinoti, kur yra logistikos ir statybos komandų nariai. „Ieškojau tinkamos programėlės, kuri padėtų stebėti komandos narių judėjimą, o Fleet Complete tam labai tiko“, – prisimena organizatorė.

Fleet Complete programėlė buvo labai naudinga ir varžybų dienomis – buvo lengva palaikyti ryšį su palyda ir teisėjais bei gauti kitą reikalingą informaciją, pavyzdžiui apie, tai, kur yra varžybų lyderiai.

Mažiau nereikalingų skambučių

„Anksčiau keistis informacija su komanda buvo daug sunkiau, o šiais metais Fleet Complete programėlė labai palengvino visus procesus“, teigė Aire Veskimäe. Pasak jos, programėlės dėka organizaciniai darbai vyko daug sklandžiau ir patogiau. Pavyzdžiui, buvo galima atsisakyti telefono skambučių, kurių tikslas anksčiau buvo sužinoti, kur kažkas yra konkrečiu metu.

Puikus klientų aptarnavimas

Aire Veskimäe sakė, kad Fleet Complete telefono programėlės naudojimas pasiteisino, ji veikė nepriekaištingai. 

„Mums labai padėjo Fleet Complete darbuotojai, į visus sudėtingus klausimus buvo atsakyta greitai ir profesionaliai, visos techniškai sudėtingos situacijos buvo greitai išspręstos,” prisiminė pašnekovė ir teigė, kad kitais metais rengiant  IRONMAN varžybas Taline vėl bus naudojama Fleet Complete telefono programėlė.  

Daugiau informacijos apie Fleet Complete paslaugas gausite paskambinę tel. +370 5 205 99 55

Related Articles