Uncategorized

„Fleet Complete“ programėlė taupo pacientams skirtą slaugytojų laiką

Taliniečiai, negalintys išeiti pasiskiepyti, nuo lapkričio mėnesio gali užsisakyti skiepą į namus. Paslaugą, bendradarbiaudama su Talino miestu teikia „Confido“ įmonė, o „Fleet Complete“ programinis sprendimas palengvina darbo organizavimą.

Mari Anton, dirbanti su „Confido“ užsakymais skiepyti namuose, teigia, kad „Fleet Complete“ programėlės dėka darbas vyksta sklandžiai, o skiepyti vykstanti slaugytoja turi daugiau laiko susitelkti į paciento poreikius ir patarti jam dėl skiepų – visa svarbi informacija jau yra „Fleet Complete“ sistemoje.

Pacientas turi tik vieną kartą pasidalinti informacija

Skiepijimo namuose procesas sukurtas kuo paprastesnis tiek pacientui, tiek skiepijimo personalui.

Paslauga siūloma tiems Talino gyventojams, kurių mobilumas ar sveikatos būklė neleidžia vykti į skiepijimo punktą. Vakcinavimo namuose komandos dirba kiekvieną dieną nuo 9 iki 18 val. Vidutiniškai per dieną paskiepijama 12 pacientų, vienam pacientui skiriama iki 40 min.

Skambučių centras priima klientų, kuriems reikalinga namų vakcinacija, skambučius (tel. 666 27 27) ir įveda reikiamą informaciją į „Fleet Complete“ sistemą. Įrašoma ir būtina informacija apie sveikatą, ir instrukcijos, kaip ten nuvykti ir kaip patekti į namus. Skambinantys iki 17 val., jei turi laisvo laiko, skiepų laiką gali rezervuoti kitai dienai.

Visa reikalinga informacija slaugytojui pateikiama aplikacijoje

Kitą rytą skiepų komandos slaugytojai atvykus į darbą, visa reikiama informacija jau yra planšetėje įdiegtoje Fleet Complete sistemoje. Tai labai svarbu slaugytojams, pavyzdžiui, dabar jie žino, kiek vakcinų tą dieną pasiimti su savimi.

„Fleet Complete“ programėlėje surinktų duomenų dėka skiepų brigadai nesunku patekti pas skiepijamą asmenį, o slaugytoja jau žino svarbią informaciją apie pacientą – kokios vakcinos buvo paskiepytos anksčiau ir kokia paciento sveikatos būklė.

Tiek slaugytojui, tiek pacientui tokia išankstinė informacija reiškia labai daug. Dabar pats laikas daugiau dėmesio skirti paciento poreikiams, paaiškinti svarbią informaciją apie vakcinaciją ir atsakyti į paciento klausimus šia tema.

Po vakcinacijos slaugytoja įveda informaciją apie vietoje atliktus darbus į Fleet Complete sistemą ir perduoda kliento imunizacijos duomenis į valdžios vartus.

Greitas aptarnavimas ir praktinis mokymas

Mari Anton teigia, kad „Fleet Complete“ aplikacijos įdiegimas „Confidos“ vyko greitai ir patogiai bei giria įmonės atstovus, kurie greitai atsakė į visus klausimus. Nuo pradinės užklausos iki paleidimo prireikė mažiau nei savaitės.

„Taip pat gavome labai gerus mokymus iš „Fleet Complete“ ir visi reikalingi darbai vyko sklandžiai“, – giria Mari Anton. „

Confidos įmonėje „Fleet Complete“ aplikacija šiuo metu naudojasi trys automobilių ekipažo komandos, kuriose iš viso yra 20 žmonių, „Fleet Complete“ aplikacija naudotis yra paprasta visiems.

Related Articles