Uncategorized

Fleet Complete remia graikų ultra atletą, suteikdama stebėjimo įrangą kopimui į Everestą

Fleet Complete remia Dr. Georgios-Ioannis Tsianos, šį pavasarį vykdantį ekspediciją į Everestą. Jo kopimas į kalną  bus stebimas nuo pat pirmo žingsnio per specialiai sukurtą telematikos 3D platformą.

 (Torontas, Balandžio 9, 2019) – Serifikuotas ekspedicijų ir kelionių medicinos daktaras Dr. Georgios-Ioannis Tsianos jau daugiau nei dešimtmetį dalyvauja ekstremaliuose iššūkiuose, vis praplėsdamas žmogaus galimybių ribas. Šį pavasarį Tsianos atliks savo antrąjį kopimą į Everestą (pirmasis vyko 2004 m.), šį kartą bendradarbiaudamas su „Fleet Complete“, kuri stebės ir atvaizduos Tsianos kopimą sujungtoje skaitmeninėje platformoje.

Remdama Tsianos, „Fleet Complete“ suteiks GPS sekimo įrangą ir prieigą prie telematikos platformos, kad būtų galima stebėti daktaro kopimą į Everestą nuo pat pirmos dienos 3D formatu. Kopimo metu bus gaunami šie duomenys: GPS lokacija, aukštis, greitis, kurie bus ypač svarbūs paskutines 10 dienų, kopiant į pačią viršūnę. 

 Georgios Public-Speaking1-1„Bendradarbiavimas su „Fleet Complete“ ekspedicijos į Everestą metu padės atskleisti, kas įmanoma žmogui kopiant į kalnus, pačiomis ekstremaliausiomis mūsų Žemėje aplinkos sąlygomis. Kompanija, kurios vizija yra sėkmė, ir, kas be ko, saugumas, savo technologijų dėka padės užtikrinti pasitikėjimą savimi tuo metu, kai to labiausiai reikės“, – sako Georgios Tsianos.

„Mes labai didžiuojamės, remdami Georgios. Jis yra tikras pionierius, nugalintis ekstremalias gamtos sąlygas – kopti į Everestą, perplaukti Lamanšą, nubėgti maratoną Sacharoje“, – sako „Fleet Complete“ įkūrėjas ir generalinis direktorius Tony Lourakis. „Mes, „Fleet Complete“, esame dideli novatorių rėmėjai – tų, kurie stumia ribas tolyn, ir tų, kurie yra pasiryžę siekti savo tikslo. Mūsų tikslas – sujungti viską, visur, net jei tai yra Everesto viršūnė.“

Prieš pradėdama šį kopimą, Tsianos alpinizmo ekspedicija taip pat sudalyvaus medicinos projekte  dideliame aukštyje, kur stebės LMAX Everest regbio iššūkį, vyksiantį 6400 metrų aukštyje šiaurinėje Everesto pusėje. Jis bendradarbiaus su dr. Andreas Flouris iš FAME laboratorijos Graikijoje kaip žmogaus fiziologijos tyrėjas ekstremaliomis aplinkos sąlygomis. Everesto moksliniai duomenys bus vieni iš pirmųjų tokio pobūdžio, kurie bus renkami, esant dideliam deguonies trūkumui ir dideliam šalčiui.

Kontaktai pasiteiravimui:
David Prusinski
EVP, Sales and Marketing, Fleet Complete
marketing@fleetcomplete.com

Apie Fleet Complete®
Fleet Complete® tai pirmaujanti pasaulinė IoT paslaugų kompaniją, kurios paslaugos yra efektyvaus automobilių transporto, turto bei mobilaus personalo valdymo sprendimai. Aptarnaudama virš 500 000 vartotojų ir virš 30 000 įmonių Kanadoje, JAV, Meksikoje, Australijoje, Nyderlanduose, Belgijoje, Liuksemburge, Austrijoje, Vokietijoje, Danijoje, Švedijoje, Suomijoje, Norvegijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje bendrovė išlaiko glaudžius bendradarbiavimo ir platinimo ryšius su tokiais partneriais kaip AT&T Jungtinėse Amerikos Valstijose, TELUS Kanadoje, Telstra Australijoje ir Deutsche Telekom (T-Mobile) įvairiose Europos šalyse. Ji išlieka viena sparčiausiai augančių bendrovių Šiaurės Amerikoje, laimėjusi daugybę apdovanojimų inovacijų ir verslo augimo srityse. Daugiau informacijos rasite www.fleetcomplete.com

Apie Georgios-Ioannis Tsianos

Dr. Georgios-Ioannis Tsianos, gimęs Atėnuose, Graikijoje, šiuo metu gyvena Jungtinėje Karalystėje ir atlieka daugybę darbų medicinoje ir moksle. Jis įgijo Kalifornijos universiteto bakalauro laipsnį Berkeley, magistro laipsnį, – Londono Karaliaus koledže, daktaro laipsnį –  Glazgo universitete,  Škotijoje ir medicinos laipsnį – Ioanninos universitete, Graikijoje. Tsianos yra kvalifikuotas bendrosios praktikos gydytojas, dirba kaip laisvai samdomas gydytojas, apimantis platų medicinos paslaugų spektrą. Kartu jis teikia profesionalias konsultavimo paslaugas medicinos, verslo, mokslo, švietimo, verslo ir sporto sektoriuose. Daugiau informacijos rasite www.gi-tsianos.com.

Related Articles