Uncategorized

Kaip GPS transporto kontrolės sistema padeda renginių organizatoriams?

Visi, organizuojantys renginius, žino, kiek laiko ir energijos reikia, kad paruoštų sklandų ir gerai suderintą renginį. Dažnas organizatorių galvos skausmas – laiku atgabentos technikos ar priemonių poreikis, arba renginyje, kuriame dalyvauja VIP asmenys, būtinybė tiksliai suderinti garsių svečių atvykimo laikus. Su Ecofleet GPS stebėjimo įranga matote nuolat atsinaujinančią transporto priemonių buvimo vietą, tad tai itin patogu stebint lankytojus ar svarbią techniką gabenančias transporto priemones. Toliau straipsnyje pardavimų projektų vadovas Tomas Stonys dalijasi penkiais patarimais, kaip valdyti renginio logistiką, naudojant GPS stebėjimo sistemos sprendimus.

Transporto priemonių buvimo vietos apžvalga realiu laiku

Įsivaizduokime, jums reikia pristatyti atlikėjus ir techninę komandą, arba nugabenti svarbius užsienio svečius į renginį, tad šiam tikslui pasitelkiate transporto priemones. Svarbu tiksliai žinoti, kur šiuo metu yra transporto priemonės ir kam jos naudojamos. Jūs norite būti tikri, kad išsinuomotas automobilis su vairuotoju būtų atvarytas į sutartą vietą ir nepavėluotų dėl nepagrįstų priežasčių. Mūsų sistema veikia 24 valandas per parą, tad leidžia stebėti automobilį bet kuriuo laiku. Kaip papildomą funkciją galima įdiegti pagalbos SOS mygtuką, padėsianti greitai reaguoti į ekstremalias situacijas.

Skaitmeninis užduočių perdavimas

Norite būti tikri, kad vairuotojai tiksliai žinotų, kada ir kur jie turės nuvykti? Tam patogiai naudokite Ecofleet Užduočių valdymo sprendimą, kur užduotis vairuotojams siųsti galite tiesiai į programėlę jų išmaniąjame telefone. Tuo pat metu bendrą visų užduočių apžvalgą – kurios jų yra vykdomos, kurios jau įvykdytos – stėbėkite per naršyklę programoje realiu laiku. Gausite automatinius pranešimus, kai užduotis pradėta ar vairuotojas pradėjo važiuoti, ir kai ji baigta ar vairuotojas atvyko į paskirties vietą. 

Vairuotojo parinkimas ir kontrolė

Jei vežate garsius svečius ir linkite jiems teigiamo įspūdžio, greičiausiai darbą patikėsite geriausiems ir patyrusiems vairuotojams. Norėsite būti tikri, kad automobilį išties vairuoja numatytas tinkamas vairuotojas.

Dėl šios priežasties rekomenduojame naudoti vairuotojo identifikaciją RFID kortelėmis, kad įsitikintumėte, jog vairuoja tas, kuriam priklauso ir kurio jūs tikitės. Be to, turite galimybę stebėti vairavimo stilių. Jūs žinosite, jei vairuotojas atliks staigių stabdymų, arba kitų pavojingų manevrų, dėl kurių keleiviai pasijustų nesaugiai, o tai atneštų žalos jūsų reputacijai.

Kuro lygio stebėjimas

Jūs negalite visuomet tiksliai žinoti, kiek degalų yra tam tikroje transporto priemonėje. Laimei mūsų sistema leidžia jums stebėti viską ir nustatyti automatinį pranešimą, jei degalų lygis bake staigiai sumažėtų, taip identifikuodama kuro vagystę.

Automatinis pranešimas apie pažeidimus

Jūs negalite ištisą parą budėti prie kompiuterio, stebėdamas savo automobilius, todėl rekomenduojame nustatyti automatinį pranešimą apie pažeidimus. Pavyzdžiui, galite nustatyti tokius skirtingus įvykius, kaip leistino greičio viršijimą, išvažiavimą iš leistino perimetro, staigaus kuro lygio kritimą ir kitus. Pranešimus apie juos galite gauti ir SMS žinutėmis. Turėsite aiškią viso renginio logistikos apžvalgą ir išvengsite nemalonių netikėtumų ir nenumatytų siurprizų.

Ecofleet sprendimas yra lankstus ir gali būti pritaikytas jūsų specialiems poreikiams tenkinti. Jei susidomėjote, susisiekite su mumis ir raskite tinkamiausią sprendimą jums.

Tomas Stonys

Pardavimų projektų vadovas

Related Articles