Uncategorized

Sinerginis efektyvumas: „Konica Minolta Baltia“ ir „Fleet Complete“ bendradarbiavimas ir skaitmeninė transformacija

Konica Minolta Baltia, bendradarbiaudama su Fleet Complete, pakeitė savo automobilių parko valdymo patirtį iš sudėtingų ranka pildomų kelionių lapų į efektyvią skaitmeninę sistemą. Ši partnerystė ne tik parodo pažangą veiklos efektyvumo srityje, bet ir išryškina bendras įmonių tvarumo skatinimo vertybes.

„Perėjimas prie Fleet Complete skaitmeninių sprendimų, tokių kaip degalų apskaita, dalijimasis automobiliais ir GPS vietos stebėjimas, pakeitė parko valdymo procesus. Klaidų sumažėjo, efektyvumas padidėjo, o komanda patenkinta teigiamais pokyčiais“, – dalijasi Konica Minolta Baltia vyresnioji buhalterė Ilona Šuopienė. Sprendimą pasirinkti Fleet Complete lėmė įsiklausymas į klientą, įsigilinimas į jo poreikius ir gera paslaugų reputacija.

„Automobilių stebėjimas realiuoju laiku palengvino serviso skyriaus kasdienių užduočių administravimą, o speciali automobilių rezervacijos sistema – transporto priemonių pasidalijimo ir naudojimo valdymą“, – priduria Konica Minolta Baltia darbuotojai, džiaugdamiesi reikšmingais pokyčiais.

Žvelgiant iš Fleet Complete perspektyvos, nuotaikos yra vienodai teigiamos. Fleet Complete taip pat pasirinko Konica Minolta Baltia savo biuro spausdintuvo tiekėju, matydami, jog abi šalys vadovaujasi panašiomis vertybėmis.

„Darbas su Konica Minolta Baltia pasiteisino susidūrus su kasdieniais spausdintuvo konfigūravimo klausimais. Konica serviso inžinierius sublizgėjo savo patirtimi ir atidžiu dėmesiu kliento situacijai. Darbuotojo kompetencijos dėka, klausimai buvo išspręsti net nevykstant į vietą, nuotoliu. Atrodo paprastas dalykas – didinti efektyvumą ir prisidėti prie tvarumo – yra neįtikėtinai naudingas“, – teigia Fleet Complete pardavimų vadovas Raimondas Laurelis.

Ši Konica Minolta Baltia ir Fleet Complete partnerystė liudija apie technologijų galią keisti veiklos operacijas, skatinamas bendrų efektyvumo bei tvarumo tikslų.

Related Articles