Uncategorized

Fleet Complete komanda aplankė pirmaujančius Europos pirminės įrangos gamintojus

Praėjusią savaitę strategijos direktorius Sandeep Kar ir pirminės įrangos gamintojų partnerystės VP Junior Barret prisijungė prie eksporto vadovo Matis Indov, kad sukurtų tvirtus ir tvarius verslo ryšius su pirmaujančiais Europos sunkvežimių pirminės įrangos gamintojais, įsikūrusiais Vokietijoje, Švedijoje ir Anglijoje.

Kartu jie atliko pristatymus apie transporto priemonių, turinčių interneto ryšį industrijos ateitį šių bendrovių vadovams, ypatingą dėmesį skirdami strateginėms partnerystėms, kurias Fleet Complete sudarys su pirmaujančiais pasaulio sunkvežimių gamintojais, pabrėžiant mūsų CONNVEX duomenų analizės platformą.

Šie pristatymai nutiesė kelią ilgalaikiams ryšiams su sunkvežimių gamintojais, leisiančiais Fleet Complete pasiūlyti pridėtinės vertės paslaugas ir sprendimus įvairaus dydžio ir paskirties transporto parkams visoje Europoje bei pasaulyje.

Šie susitikimai ir pristatymai taip pat padėjo sustiprinti CONNVEX ir Fleet Complete prekės ženklus tarp komercinių transporto priemonių partnerių Europoje, populiarinant mūsų bendrovę Vakarų ir Šiaurės Europoje bei Baltijos šalyse.

Related Articles