Uncategorized

Kaip valdyti žaliųjų zonų priežiūrą?

Lietuvoje yra daugybė parkų bei žaliųjų erdvių. Visas šias vietas reikia prižiūrėti. Reikia nupjauti veją, apkarpyti gyvatvores, išvežti šiukšles. Kaip žinoti ar visos žaliosios erdvės yra laiku sutvarkomos?

Kad nereikėtų samdyti atskiro žmogaus prižiūrėti kaip tvarkomi parkai ir vejos, naudokite šiuos du Fleet Complete sprendimus:

  1. GPS sekimo sprendimas

Traktoriai, pjaunantys veją gali turėti GPS įrenginį, kuris rodo mašinos judėjimą. Tai leis jums stebėti mašinos buvimo vietą realiu laiku, o vėliau žemėlapyje. Taip pat pažymėjus Fleet Complete sistemoje visas vietas, kur turi pravažiuoti žolės pjovimo ar kita mašina, periodiškai bus suformuojama ataskaita, rodanti ar buvo atlikti darbai visuose sutartuose plotuose.

  • Sekimo prietaisą mašinoje labai lengva įdiegti.
  • Sekimo prietaisas rodo visus atliktus darbus realiu laiku, o vėliau žemėlapyje.
  • Automatinės ataskaitos suteikia aiškią apžvalgą apie darbo trukmę bei kelių priežiūrą.
  • Galima tiksliai išmatuoti mašinos priedo (pavyzdžiui, pjaunamosios ar valymo šepečio) darbo našumą, kai jis yra darbinėje ir nedarbinėje padėtyje.
  • Galima peržiūrėti kiekvienos mašinos nuvažiuotų kilometrų skaičių iki darbo vietos ir kiek laiko užtrukta atliekant darbą.

Galima stebėti ne tik automobilius ir traktorius, bet ir darbuotojus, pavyzdžiui pjovėjus, kurie dirba stovėdami ir vaikščiodami. Galite naudoti Fleet Complete išmaniąją programėlę ir stebėti jų darbą žemėlapyje. Savo telefone matysite visas vietas, kur yra dirbama. Taip galėsite stebėti darbo trukmę ir vietas, kur darbas yra atliktas. 

  1. Užduočių valdymo sprendimas

Be stebėjimo, galima paskirti darbuotojams reikiamus pjovimo ir kitus darbus, kuriuos jie gaus kaip užduotis per išmaniąją programėlę. Čia galima pažymėti darbo vietą, aprašymą bei kitą reikalingą informaciją. Taip pat galima pridėti nuotrauką, kaip patvirtinimą, kad darbas buvo atliktas pagal reikalaujamas sąlygas.

Su šiuo sprendimu vadovas visada turi apžvalgą apie darbo eigą, visada aišku, kurie darbai yra atlikti, o kuriuos dar reikia atlikti.

Beje, Fleet Complete GPS įrenginys yra įdiegtas net vejos pjovimo robote – viskas gali būti valdoma išmaniai!

Jeigu susidomėjote šiais sprendimais, daugiau informacijos ieškokite mūsų puslapyje Žaliųjų zonų priežiūra arba iš karto susisiekite su mumis:

{{cta(‘a8db2406-6c5e-40e9-8cf8-3bd032226064’)}}

Related Articles